FELLESTRENING I BAK

Fellestreningene er delt inn i klasser for at alle skal få mest ut av sin trening. Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer til å komme på fellestreningene. Dette skaper et godt og rikt klubbmiljø.

Vi ønsker at du leser gjennom "trening og trivsel" før du kommer på fellestreningene. Her finner du felles målsetning for hvordan treningene ønskes gjennomført.

For info om kurs i regi av BAK. Se under "KURS" i menyen

Foto: Åsta Viksøy (fotolykke)
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
kl 18-20kl 18-21kl 18-20kl 18-21
Nybegynnertreningkl 1-3ALLEkl 1-3ALLE

Denne planen gir en generell oversikt over vårens plan. Det kan komme små endringer underveis.

På generelt grunnlag vil det på alle dagene (untatt mandager) kunne komme andre aktiviteter i tillegg til fellestreningene. Dvs at vi deler banen opp i to, slik at ordinær trening kan foregå på ene halvdelen og annet (temakveld/kurs/ungdomsgruppe ect) kan foregå på andre halvdel.

Møt presis til treningen med ferdig luftet hund! For en god og strukturert trening bes alle om å møte ved garasjen presis for bygging av bane og inndeling i grupper. Se også våre trivselsregler.

 

Mandag:
Mandager er det nybegynnertrening med instruktør. Denne gruppen passer for deg som har trent agility mindre enn ett år og ikke har begynt å konkurrere, altså for de som trenger grunnleggende veiledning. Alle må ha gjennomført nybegynnerkurs eller ha trent agility tidligere med en annen hund. Denne treningen er ment som en hjelp videre mot mer selvstendig trening.

Oppmøte er kl. 18.00 presis. Alle skal hjelpe til med og bygge ut/inn, og hundene må da være i bil/bur. Løpetisper er tillatt på nybegynnertreningen (som på annen trening i Bergen Agility Klubb), men vis et spesielt hensyn til andre hunder på treningen akkurat i denne perioden.

NB, Styret har vedtatt å innføre en treningsavgift for deltakere på nybegynnertreningen med formål å dekke inn utgifter til instruktører. Det vil bli sendt ut faktura fortløpende til deltakerne. Det vil bli foretatt en løpende vurdering av opprykk til videregående hvert semester.

Tirsdag:
Trening for klasse 1-3. Man deler på å ta med baner og deler seg inn i grupper. Denne treningen er ment for de som konkurrerer eller er klar for å konkurrere. Er det flere enn 4 som møter på trening anbefaler vi å bruke klokke slik at alle får lik treningstid og gjerne bygge flere elementer.

Onsdag:
Onsdagstreningen er åpen for alle, også de av nybegynnerne som har kommet litt videre og kan trene mer selvstendig.Er det flere enn 4 som møter på trening anbefaler vi å bruke klokke slik at alle får lik treningstid og gjerne bygge flere elementer.

Vi gjør oppmerksom på at BAK treningen avsluttes presis kl. 20 denne dagen. NBSK skal bruke banen fra 20-22.

Torsdag:
Trening for klasse 1-3. Man deler på å ta med baner og deler seg inn i grupper. Denne treningen er ment for de som konkurrerer eller er klar for å konkurrere. Er det flere enn 4 som møter på trening anbefaler vi å bruke klokke slik at alle får lik treningstid og gjerne bygge flere elementer.

Fredag:
Fritrening for alle. Ingen fast «organisert» trening, men dalen er tilgjengelig for klubbens medlemmer.

Finn oss på fotballbanen i Nordnæsdalen i Fyllingsdalen

Contact Us

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.