Innendørs trening vinter 2021

For at dere medlemmer i Bergen Agilityklubb skal få tilbud om innetrening nå i vinter, så har vi inngått et samarbeid med Sotra Hundehall.

Opplegg

Det blir innetrening fra januar til mars.

Du melder på innetrening ved å sende mail til innetrening@bergenagilityklubb.no så gir vi deg tilgang til skjema med treninger og informasjon om hvordan du betaler.

Det blir mulig å skrive seg på en trening i uken der du selv legger deg inn i skjema på Google disk og betaler 75 kroner pr. gang. Du må gjerne legge deg inn for alle ukene i disse månedene, men da må du også betale for disse med en gang 🙂 Dette for å unngå endringer i siste liten som gjør at plassen står ubetalt. Vi setter et tak på 5 i hver trening som da varer i 2 timer. Dersom du ser at det er ledig plass på en trening samme dag, kan du hive deg på og bli med ved å legge deg inn i regneark og betale.

Vi har avtalt disse to treningstidspunktene.
Onsdag kl 20-22
Søndag kl 12-14

Informasjon om Sotra Hundehall

Sotra Hundehall ligger i Møvikvegen 8 på Fjell, i Øygarden kommune, ca 10 min kjøring fra Sartor Senter.

Det er et nedlagt gartneri, hvor vi disponerer ca 700 kvm. Underlaget er pr tid grus, men vi jobber for å få kunstgress da alle medlemmene ønsker seg dette. Jeg overtok driften av hallen i november 2020. Jeg har så smått begynt med litt vedlikehold, og har endel planer for hallen som vil bli publisert etterhvert.

Av fasiliteter i hallen kan vi tilby mye lagringsplass til utstyr, toalett, et stort område med stoler, bord og bur du kan låne mens du er å trener i hallen. Vi har godt med parkeringsplasser rett utenfor inngangsdøren.  Vi har veldig greie utleiere som er romslige med åpningstidene.

I hallen drives det for det meste med agility, rally og barn hunt. Medlemmene har ytret ønsker å flere ulike aktiviteter så vi håper å få til noe mer etterhvert.

Min bakgrunn med hund stammer fra Forsvarets hundeskole i Drøbak i 1997. Deretter har det gått slag i slag med raser som  schafer, rottweiler, husky og nå mine to blandingshunder Lexi og Luis. De siste årene er det helst hundehelse som har fanget min interesse med hundemassasje, fysioterapi, laser og rehabiliterings utdannelse på hund.

Når dere skal begynne å trene i Sotra Hundehall vil jeg lage et påmeldingsskjema hvor dere fører dere på de dagene dere ønsker å trene, av de to dagene dere leier i uken. Dvs onsdag kl 20.00 til 22.00 og søndag kl 12.00 til 14.00. Mer info om skjema kommer etterhvert. 75 kr pr pers pr trening vippses til Sotra Hundehall. Vipps nr kommer. Dere vil få en kode til låsen på døren.

Hvis dere har spørsmål når dere meg raskest på mms til Sotra Hundehall, eller på mail sotrahundehall@gmail.com.